Körözés - Novella Pályázat antológiába




Novellisták, figyeljetek! Lehetőséget kínálunk bekerülni egy különleges hangvételű antológiába, és nem utolsósorban egy aktív írói csapatba.


PÁLYÁZAT

A KrisztArtMedia  független írókkal karöltve pályázatot hirdet a horror szatíra és paródia zsánerén belül irodalmi antológiában való szereplésre.

Választott téma: horror paródia, horror szatíra
Tartalom: min. 5 oldal
Műfaji megkötés: novella

Pályázni maximum 3 db 5 oldalas, Wordben, 12-es betűmeretben, Times New Roman betűtípussal, másfeles sorközzel megírt novellával lehet.
A pályázatok beküldési határideje: 2020 január 31.
A pályázatokat erre a címre várjuk:  
horrorherotinfo@gmail.com

Elbírálás: független írók fogják elbírálni a beérkező novellákat. A bírálás határideje: 2020. február 14.
Minden jelentkezőt írásban értesítünk a pályázata sikeres vagy sikertelen bekerüléséről.

A beérkező műveket a Horror Herót Antológiában jelentetjük meg, először e-book formátumban, majd később nyomtatott formában. Az írások megjelennek továbbá honlapunkon, ahol lehetőség van hangoskönyv publikálására is.

Várjuk beérkező novelláidat!


KrisztArtMedia és a független írók

A borító terv Ayrin Rui digitális munkája


KÖRÖZÉS



 " Keressük azt az írót, akit vonz a fantasy, annak is egy sötét és méltatlanul hanyagolt zuga, a tréfás horrotörténetek írása. Elsősorban horror szatíra és paródia írókat várunk, de tréfában nem ismerünk határt. Ha írtál vagy írnál ebben a zsánerben novellát, akár többet is, kérlek jelentkezz és megbeszeljük azt a kevés megkötést, amit semmi esetre sem béklyónak szántunk!

Viccre fel, vagyis félretéve: antológiát készítünk Horror herót címmel. A címadó novellát én hozom, de van itt még írótásam.

Adva egy kis csapat és vagyunk 3-4-en, akik segítünk összeállitani és szervezni. A már bekerülő novellák korrektúrázva vannak, elkészült a szuper borítónk, weboldalunk is alakul, mindezt kapcsolataink révén oldottuk és oldjuk meg, ezért nincs hagyományos értelemben beugró, a személyed és a novellá(i)d a hozzajárulás.

Ha magadra ismertél ebben a leírásban, vagy ismersz valakit, akinek tetszene, jelentkezz nálam: 2020 január 31-ig, horrorherotinfo@gmail.com emailcímen!


Balogh Krisztina, író, illusztrátor, festőművész, a KrisztArtMedia megálmodója"

EZT A PÁLYÁZATOT LEZÁRTUK. KÖSZÖNJÜK A MŰVEKET ÉS HOGY VELÜNK TARTOTOK! A Horror Herót és csapata


Megjegyzések