Csak kérned kell a segítséget könyvötleted kapcsán

  Könyvet írnál? Van egy remek ötleted, de nem igazán tudod, mit kezdj vele? Van néhány, esetleg pár száz oldalnyi jegyzeted, de valahogy még nem állt össze? Megírtad az egész anyagot, de bizonytalan vagy, netán úgy érzed, valami még hiányzik vagy túl soknak, itt-ott kuszának tűnik? Elégedetlenség helyett büszkeség tölt el a kéziratodtól, viszont most nem igazán tudod, hogyan tovább? Mihez kezdj a kéziratoddal, hogy könyvvé váljon?

  Ha bármit tehetek érted, hogy megcsináld, amit akarsz, megteszem! Csak oda kell jönnöd hozzám, és ki kell nyitnod a szád, vagy írnod kell nekem!

Tedd meg most! Használd fel a következő néhány másodpercet! Cselekedj! Ha nem teszed meg, amire belső késztetést érzel, akkor az agyad behúzza a vészféket!

Úgyhogy most rögtön írd össze a gondodat, a kérdéseidet és a dilemmáidat jegyzetbe, vagy írj emailt magadnak emlékeztetőül, és amint készen vagy, azonnal küld el nekem! 

Ha rám tudsz írni most rögtön a könyvötleted kapcsán, tedd meg azonnal! Ha beszélnél velem, szólj nekem róla most!

Tedd ezt és megteszem, amit tehetek. Szólj, és segítek, amiben tudok!

Ne várd meg a vészféket, az nem a rossz ötleted miatt van, hanem belőled jön, más tényezők miatt fékez az agyad!

Neked csak kérned kell és kapsz!



 
Szia! Balogh Kriszta vagyok, a KrisztArtMedia megálmodója, három könyv írója, számos antológia és más kötet tásszerzője, és pontosan tudom, hogyan érezheted most magad a könyvötleted kapcsán, mennyi minden kavarog a fejedben. Hogyan lesz az ötletedből és a jegyzeteidből könyv? Ki adja ki? Mennyi mindent kellene megcsinálni, megvizsgálni, megtervezni, vázolni, összeilleszteni, javítani, szerkeszteni? Javíthatnál-e az íráskészségeden? A módszereiden? Csak azért, hogy egy szép napon arra ébredj végre, megtalálták az olvasóid a könyvedet, és elmélyültek benne.

 Minden írónak van célja az írással, van, aki a saját maga épüléséért, jókedvéért ír, van, akiből csakúgy kifolyik egy könyv ötlete, anyaga, majd utána meggondolja, kinek szánja, és van, aki eleve azért ír, hogy az olvasóközönségéhez eljuttassa valamilyen formában. Egy mindenkiben közös, az írás flow-val, örömmel és elégedettségérzéssel tölti el az íróját. 
Akik pedig könyvet írnak, azokban közös az elszántság, az elkötelezettség és a vágy, hogy végül elkészítsék a könyvük anyagát és eljuttassák az olvasókhoz.

Ha te is ilyen vagy, ha rád is igaz mindez, és úgy érzed, hogy az induláshoz, az úthoz és a befejezéshez segítségre van szükséged, ne habozz, ne is olvasgass tovább, hanem azonnal szólj nekem!

Kérlek, írj egy emailt!

krisztabea@gmail.com


















Megjegyzések