Segítség neked

"A kreativitás
a valóságból ébred és a valóságba tér vissza. Ez a fejlődés mozgatórugója."
by KAM





Ki vagyok? 

  Balogh Krisztina A Kreatív Hang, KrisztArtMedia, KAM, író, illusztrátor, festőművész segítő és mentor vagyok. Fantasztikus irodalmat Christin B. Kam írói néven publikálok. A KrisztArtMedia (KAM) megálmodójaként, inspirációimmal abban segítek, hogy a szürke hétköznapokból elvarázsoljam az embereket a színes fantázia világába, és hogy az alkotók a kreativitásukat bátran kinyithassák.

Miben tudok segíteni neked?

  Az életem az írás, az olvasás, a végtelen fantázia világa. A küldetésem az, hogy te is megírd a könyved. Ebben segíthetek, amikor igénybe veszed Első Könyves Írói Mentor Programomat, amit most azonnal kérhetsz személyesen tőlem emailben:

krisztabea@gmail.com

vagy telefonon:

06 20 2582315

  Ha sokat vagy olyan környezetben, amiből kiszakadni vágysz, de ez nehézségekbe ütközik, mert nem tudod könnyen letenni a mindennapok gondjait, akkor tapasztalhatod, hogy nehezen tudsz kikapcsolni, az alkotókészséged is hanyatlik.
  Ilyenkor sokan esnek bele olyan tevékenységek csapdájába, ami sem a szellemüknek, sem a kapcsolatainknak nem építő, sőt az önbecsülésünket is összetörheti, mint például a tv-nézés.
  Az a baj, hogy ezzel hosszútávon még többet ártanak maguknak az emberek, és nem teszi őket kiegyensúlyozottá, míg a kreatív, agymozgató, szellemi tevékenységek nemcsak örömet, hanem akár egy új életet is képesek felépíteni számunkra.
  Tizenkét éves korom óta foglalkozom komolyabban írással. Eddig 3 önálló novellás-verses könyvem jelent meg Kék álom, Aranyhíd és Mókuskerék címmel, és egy rövidebb bemutatkozó vidám, verses füzet. Számos antológiában szerepeltek írásaim, és irodalmi, kulturális folyóiratoknál dolgoztam. Tíz éve tanulok és fejlesztem magam, hogy olyan embereknek tudjak segíteni, akik hasonló kihívásokkal küzdenek, mint amiken alkotó és műélvező emberként magam is keresztül mentem. Eddig 2 kötet jelent meg Európában, magyar írók tollából, aminek alapvetéseiben segítséget nyújthattam. Mindkét fiatal íróra nagyon büszke vagyok. Most készülnek olyan további könyvek, művek is, amelyeknek az írói kérték gyakorlatias iránymutatásaimat az íráshoz a segítő mentor programom keretében.

  Célom a kreativitás számtalan lehetőségét megmutatni, olyan technikákat, játékos módszereket továbbadni, amelyekkel könnyebben tudsz kikapcsolni, és bátran kiemelkedhetsz a hétköznapi emberek közül. Azon vagyok, hogy minél fiatalabb, középiskolás korosztályt is elérjek, és a kreativitás maximális használatára buzdítsam őket, megmutatva számukra, hogy lehet élni abból, amit szeretnek csinálni, sőt, csak abból érdemes, mert abban van a tehetségük és a boldogságuk kulcsa.


Hol tudsz csatlakozni hozzám?

Írói és olvasói közösségek, csapatok, web:

  A Horror herót című tréfás, fantasztikus antológiának a megszületésében is ezért segítettem a könyv szerzőinek.

  Hogy ne csak a felnőttekhez, de a gyerekekhez is szóljunk MeseHónapTár készül és további mesekönyveket is írunk.

   Barátaimmal, író csapatunkkal sokat írunk, olvasunk, segítjük, támogatjuk egymást, és további meglepetés könyvek, antológiák kiadását tervezzük, akár veled együtt is!


  Új weboldalam szerkesztés alatt áll, ezért jelenleg a #krisztartmedia címke, #hastag beírásával találsz meg, Youtube-on, Facebookon és Instagramon.

Aktuális blogom, ami a weboldalra költözés előtt áll: a Sárkány az űrben írói blog, www.sarkanyazurben.blogspot.com címen érhető el. Ide kerülnek a fantasztikus regények, novellák, mesék, cikkek rólatok, rólunk és az írásról.

  Facebookon a KAM VIP Könyves Csoport-ot, ahol olvasók és írók találkoznak, és a Sárkány az űrben írói oldalt, valamint a vizuális művészettel, a festészettel, illusztrációval többet foglalkozó Balogh Krisztina oldalt és a KAM zentangle - Színezőkönyv oldalt keresd fel!


Új közösség:


  •   2020. júniusában útjára indítom a KAM VIP Könyves Csoporton keeresztül a KrisztArtMedia közösséget. Ha egy szeretetteli, befogadó és nagyon aktív közösség tagja szeretnél lenni, ahol meghallgatunk, segítünk neked, vagy ha művészeted, alkotó fejlődésed, megjelenésed igényli, akkor keress meg első körben a Facebookon! Hamarosan a KrisztArtMedia Magazin-ba is be tudsz kerülni először ezen a közösségen, a KrisztArtMedia csoporton keresztül.

  Tartsd a lépést! Szerezz alkotó, alkotni vágyó és igazi műélvező barátokat! Alkossunk együtt, beszéljünk a céljainkról megértéssel és elfogadással, és írjunk közösen is! Jelenjünk meg együtt! Segítsük egymást!

Miben segíthetek, ha könyvet írnál?

  És persze jelentkezz akár itt üzenetben, gyere, írd meg velem az első könyvedet!
Első Könyves Írói Mentor Program és Konzultáció indul.

 Email: 
krisztabea@gmail.com

 Szeretettel várlak!
 
Balogh Krisztina

  Író, illusztrátor, festőművész, segítő és mentor

Jó böngészést!





  Íróknak és szárnypróbálgatóknak ajánlok itt cikkeket. Tippeket, ötketeket találsz a címekre kattintva:


Megjegyzések

  1. I am by name Miss jane, And I am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-boyfriend whom I love so much. I had a boyfriend that love me so much but something terrible happens to our relationship one afternoon when his friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to him just because he was been jealous of his friend that I was dating and on the scene my boyfriend just walk in and he thought we had something special doing together, I tried to explain things to him that his friend always does this whenever he is not with me and I always refuse him but I never told him because I did not want the both of them to be enemies to each other but he never believed me. he broke up with me and I tried times without numbers to make him believe me but he never believed me until one day I heard about the DR. AKHERE and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months. Email him at: AKHERETEMPLE@gmail.com or call / WhatsApp: +2349057261346

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá: